Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Hvad er ADSL bredbÃ¥nd. Se hvad ADSL bredbÃ¥nd er og hvorfor ADSL er godt

Om ADSL bredbånd

ADSL står for Asymetric Digital Subscriber Line, og er en af de klart mest benyttede opkoblingsmuligheder for bredbånd i Danmark.

adsl, Bredbånd, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

hvad er aDSL bredbånd for en "størrelse"

Den mest almindelige type bredbånd i Danmark er ADSL bredbånd. Det fungerer ved at sende data over de kobberledningerne som også bruges til telefonen, men med andre frekvenser. Det betyder at ADSL bredbånd leveres via et almindeligt telefonstik i væggen.
Da kobberledningerne i sin tid blev lavet var kobberledningerne ikke beregnet til ADSL bredbånd, så det er vigtigt at bo relativt tæt (max. 2-4 km) fra en central hvis du vil have ADSL bredbånd. Især ved høje bredbånd hastigheder kan kvaliteten af kobberledningerne være et problem. Generelt er stabilitet fin når vi snakker ADSL bredbåndsforbindelser.

adsl, Bredbånd, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

Andre muligheder end ADSL bredbånd

Du kan bestille ADSL bredbånd hos de fleste bredbånd udbydere, men inden du bestiller skal du lige overveje alternativerne. Udover ADSL bredbånd kan du nemlig også vælge trådløst bredbånd, mobiltbredbånd og du kan også få signaler gennem antenne stikket f.eks. i forbindelse med YouSee. Trådløst bredbånd er lettere at installere, men til gengæld er det ikke så hurtigt som ADSL bredbånd. Mobilt bredbånd er hellere ikke så hurtigt som ADSL bredbånd, men til gengæld er du ikke afhængig af stikket i væggen.

adsl, Bredbånd, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

Skal det være ADSL, Mobilbredbånd eller ?