Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Call Me MobilbredbÃ¥nd. HER ER CALL ME MobilbredbÃ¥nd

Call Me

Call me er en frisk "spiller" på Mobilbredbånds-markedet, der levere pris billige løsninger både til telefoni men også når man snakker mobilbredbånd.

call, me, callme, mobilbredbånd, mobil, telefoni, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

Besøg Call me og få mobilbredbånd

om call me

Siden vi solgte vores første telefon i 1997, har Call me været Danmarks mobilelskende mobilselskab nummer ét. I dag er vi omkring 75 medarbejdere, som arbejder i døgndrift på at give vores kunder de nyeste og fedeste mobiler og abonnementer til priser, der er til at smile over. For vi ved godt, at mobilen ikke bare er en telefon. Det er en integreret og vigtig del af dit liv.

call, me, callme, mobilbredbånd, mobil, telefoni, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

Services

Mobiltelefoner bliver hele tiden mere avancerede, og det gør nye features til mobilen derfor også. Så hvis du vil udnytte din mobil fuldt ud, så skal du blive kunde hos Call me. Vi er først med nye services og funktioner, som gør det endnu sjovere og smartere at have mobil.

call, me, callme, mobilbredbånd, mobil, telefoni, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

Dit behov

I Danmark er der flere mobilabonnementer, end der er mennesker. Der findes altså rigtig, rigtig mange forskellige mobilbehov. Og hos Call me kender vi de fleste. Derfor har vi mange typer abonnementer. Så er vi nemlig sikre på, at vores kunder får lige præcis det produkt, som passer til ham eller hende. (Kilde: Callme.dk)